Повдигнаха две обвинения на задържания за , съобщи БиТиВи, позовавайки

...
Повдигнаха две обвинения на задържания за , съобщи БиТиВи, позовавайки
Коментари Харесай

Повдигнаха две обвинения на задържания за тройното убийство в Пловдивското село Рогош

Повдигнаха две обвинявания на арестувания за, заяви БиТиВи, базирайки се на Окръжна прокуратура Пловдив.

Едното обвиняване е за квалифицирано ликвидиране на повече от един човек със средства и по метод, рискови за живота на мнозина.

Второто обвиняване е за нелегално владеене на огнестрелно оръжие . Предвидените от закона санкции за тези закононарушения са от 15 до 20 година, пожизнен затвор или пожизнен затвор без право на подмяна за убийството и за отнемане от право на независимост от 2 до 8 година за владеене на огнестрелно оръжие.

По време на следствието са направени огледи на мястото, както и претършуване и изземване на оръжие и муниции за него ", прибавиха от Окръжна прокуратура - Пловдив.

39-годишният мъж е арестуван за 72 часа. Предисторията на случая е заможен спор сред близки родственици. Главният секретар на Министерство на вътрешните работи Петър Тодоров изясни, че обвиненият е арестуван от специфични полицейски сили. Той се укривал в дома на майка си, където е отвел и фамилията си.

Служебният вътрешен министър похвали чиновниците на Министерство на вътрешните работи за дейностите им по време на залавяне на обвинения.
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР