Повдигат се обвинения на седем лица, част от организираната престъпна

...
Повдигат се обвинения на седем лица, част от организираната престъпна
Коментари Харесай

Лоши новини за задържания охранителен бос и приближените му

Повдигат се обвинявания на седем лица, част от проведената незаконна група за рекет в Бургас. Това сподели по време на брифинг по отношение на дейностите по следствието на проведената незаконна група за рекет в Бургас, обезвредена на 14 октомври, съобщи " Фокус ".

Припомняме, че един от закопчаните е босът на VTA Николай Мечков.

Тя разясни, че в хода на следствието са били конфискувани мобилни телефони, парични суми и документи. На един от адресите е конфискувана и маска с прорези. В групата са взели участие седем лица, престъпно проявени и осъждани, които показват висок метод и стандарт на живот.

Един от членовете е наказан на пожизнен затвор без подмяна за убийството на две лица посредством гърмеж на автомобил.

От Старозагорския затвор, където към миг той излежава присъдата си, е осъществявал контакт с групата. Групата се е занимавала с охранителна активност, а също и е предложила пари против висока рента.

Заплашвали притежатели на търговци обекти, хотели и комплекси да подписват контракти с охранителни компании, ръководени от членове на групировката. Събрани са доказателства, че членовете са осъществявали побой на хора от конкурентни на тях компании.

Към момента се повдигат обвинявания на седем лица, във връзка с 6 от тях СП ще внесе искане в СНС за мярка за неотклонение и задържане под стража.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР