Поуки от изборите винаги трябва да си вадим, за да

...
Поуки от изборите винаги трябва да си вадим, за да
Коментари Харесай

Кметът на Враца: Най-важната поука, която си извадихме в ГЕРБ на днешната среща, е, че трябва да бъдем още по-близо до гражданите

Поуки от изборите постоянно би трябвало да си вадим, с цел да можем на идващите да сме още по-добре готови. Най-важната поука, която си извадихме на днешната среща, е, че би трябвало да бъдем още по-близо до жителите и да водим разговор с тях.

Това сподели в предаването "Още от деня " по Българска национална телевизия кметът на Враца от ГЕРБ Калин Каменов. "На места допуснахме неточности и ще си създадем изводите. Всеки един позволява неточности. Важното е по какъв начин излизаме от обстановката. Със сигурност тук-там е имало неодобрение у хората, само че сме си създали нужните заключения. Ние сме спечелили на тези избори. Равносметката от тези избори, че усилваме броя на кметовете си в цялата страна. През 2015 година сме имали 130 кмета, в този момент имаме 140. Печелим всички региони в Пловдив, Варна. Имаме 13 районни кмета в София. Почти на всички места имаме болшинство в общинските препоръки в регионалните градове. Картината е много добра ", безапелационен бе Каменов.



"Реабилитирането в партията става с работа. Хората, които правят качествено своята работа, бяха поощрени, с цел да могат да се показват още по-добре на идващите избори. Гордостта и насладата завършват с изборите. Сега следва доста работа във всички градове. Тези високи резултати изискват доста работа за жителите, тъй като те са ни дали доверието си. Трябва да създадем по този начин, че работата ни да стане още по-видима за хората ", съобщи кметът на Враца.



"Не разбирам странното държание на някои десни партии, които поддържаха леви претенденти. Не знам по какъв начин на следващия ден тези партии ще погледнат десните хора в очите, като са дали своят вот за Мая Манолова примерно. Проблем е, че се нарушават правилата на дясната политика, с цел да атакуваш този, който е на власт сега ", приключи Каменов.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР