Потвърждение, че Андреа и Кубрат вече не са двойкаq дойде

...
Потвърждение, че Андреа и Кубрат вече не са двойкаq дойде
Коментари Харесай

Андреа купонясва в Италия, докато решават съдбата на Кобрата

Потвърждение, че Андреа и Кубрат към този момент не са двойкаq пристигна през вчерашния ден вечерта от Съединени американски щати. Спортната комисия на Калифорния отстрани възбраната на Кубрат Пулев да се боксира професионално на територията на щата. Това се случи на плануваното събиране, на което нашият състезател отговори на няколко въпроса, съобщи "Спортал ". За разлика от първото чуване преди месеци, Кобрата не бе в компанията на певицата.



Андреа демонстрира забележителностите в Италия

Ето какво сподели той:. “Първо, би трябвало да кажа, че още един път се оправдавам за целувката. Много скърбя за тази целувка. Искам да кажа още на госпожица Ревало, че апелирам за амнистия, тъй като беше моя неточност. Минах през доста уроци и имах доста време да осмисля грешката си. Знаех, че е неточност, още до момента в който го върша, само че в този момент съм сигурен, че е неточност и няма да се повтори в никакъв случай повече. Преминах през курса, учителят ми обясняваше нещата, гледах доста филми, които бяха лесни за схващане. Не беше нищо мъчно за осъзнаване и беше доста забавно за мен”, сподели Пулев пред комисията.



Андреа подвига наздравица надалеч от Съединени американски щати

"Научих, че би трябвало да имам повече почит към дамите, това е моето умозаключение. Научих, че освен аз, а и всички хора, би трябвало да знаят това. Сигурен съм, че някои хора просто не знаят, тъй като не се приказва по тази тематика. Знаех, че е неточност още тогава, само че бях доста прочувствен и желаех да споделя успеха си, не беше полово. Бях на срещи с доста дами, доста професори, беше доста забавно. На срещите им споделях, че в света се нуждаем от повече пояснения по тематиката и да бъдат хората осведомени с тази тематика. С наслаждение бих записал видео послание, което да бъде част от вашата акция и да се качи на уеб страницата ви. Мога да бъда лице, щом е за добра акция. Жените имат потребност да виждат, че някои разпознаваеми лица приказват намерено по тази тематика за да им оказват помощ.



Джени Суши на чуването

Няма проблем и да обявявам в обществените мрежи на български по тази тематика, освен на британски. Но моите почитатели ме схващат, тъй като и в България приказвам доста по въпроса. Смятам, че целият свят би трябвало да се образова по темата”, сподели още топ боксьорът ни.

След думите на Пулев, който бе подбуден да приказва самичък на британски без преводач, влезе Дженифър Равало дружно с адвокатката си Глория Oлред. Те двете изчетоха авансово готови дълги изказвания и се пробваха да убедят комисията да накаже в допълнение освен Пулев, само че и промоутърът му Боб Аръм. С цялостно единодушние 6-0 гласа обаче членовете на Спортната комисия отсъдиха унищожаване на възбраната на Кобрата да се боксира в Калифорния. Условието бе, че при последващо такова нарушение лицензът на българина ще бъде лишен доживот.

Докато се решаваше ориста на Кобрата, Андреа пусна няколко сторита от Италия, където отдъхва дружно с Моника Валериева. Двете обикалят исторически забележителности на Милано, само че и се забавляват крепко, видя Hotnews.bg
Източник: hotnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР