Потвърждавайки пазарното лансиране на изцяло електрическия си модел ID.3 през лятото на

...
Потвърждавайки пазарното лансиране на
изцяло електрическия си модел ID.3 през
лятото на
Коментари Харесай

Електрическият Volkswagen ID.3 на цената на Golf в Германия

Потвърждавайки пазарното лансиране на изцяло електрическия си модел ID.3 през лятото на тази година, Volkswagen направи интересна параленост в цената му спрямо тази на типичен Golf Life.

От Volkswagen разясняват, че в с 330 километра свободен пробег, изцяло електрическият ID.3 ще бъде по-евтин за покупка и употреба в съпоставяне с класическия Golf. Цената на електромобила в Германия ще бъде под 23 430 евро (след приспадането на всички локални данъчни и еко преференции), което го прави по-достъп от Golf. В допълнение на това, собствениците на електрическата кола могат да разчитат на допълнителна икономия от към 840 евро на годишна база в резултат на намалените експлоатационни разноски.

"С ID.3, електрическата кола най-накрая ще стане налична ", споделя Томас Улбрихт, член на управителния ръб на марката Volkswagen и отговарящ за електрическата подвижност. "Този модел е изцяло приспособен за ежедневна употреба и с помощта на еко-бонусите дори струва по-малко от модел с мотор с вътрешно горене "

"Цената към този момент не е мотив против, а по-скоро в интерес на, електрическата кола ", разяснява Силке Багшик, директор на подразделението Продажби и Маркетинг на електрифицираните автомобили на VOlkswagen. "Лизинговите оферти вършат прекосяването елементарно и намаляват несигурностите. В бъдеще, електрическата кола ще бъде атрактивно позиционирана даже без дотации ".

ID.3 се предлага в три съществени версии, в зависимост от потенциала на интегрираната на борда батерия. Базовата модификация на електрическия автомобил ще бъде оборудвана с батериен блок с използваем капацитет от 45 kWh, което ще бъде достатъчно за изминаването на до 330 километра. От компанията дават обещание, че тук стартовата цена ще бъде под 30 000 евро. Следващата стъпка в модификационната гама на ID.3 е версия с 58 kWh батерия и пробег от до 420 километра, а третата е със 77 kWh и пробег от до 550 километра.
Източник: auto-press.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР