„Потвърдено е от самия Кирил Петков, че е имало опити

...
„Потвърдено е от самия Кирил Петков, че е имало опити
Коментари Харесай

Божанков: БСП разглежда Продължаваме промяната не само като опонент, но и като партньор

„ Потвърдено е от самия Кирил Петков, че е имало опити да се купи партия от коалиция “БСП за България “, това не кореспондира със поръчката на новите за честност. Но въпросът е решен, защото “Екогласност “ са отказали. Кирил Петков и Асен Василев дължат отговор, тъй като са почнали този план до момента в който са били служебни министри и са употребявали трибуната на служебния кабинет, с цел да построяват своя обществен облик, с цел да вършат партия. “ Това съобщи националният представител от ПГ на “БСП за България “ Явор Божанков в " Дарик радио ", като добави, че това не е неразрешено, само че не е честно.
В предаването " Седмицата на Дарик " той изясни, че левицата не преглежда групировката на Кирил Петков и Асен Василев единствено като съперник и конкурент, само че и като сътрудник: „ България би трябвало да има постоянно държавно управление и това сме го декларирали ясно и поредно. “ По думите му има 3 основателни аргументи за това: „ Да държим ГЕРБ и Движение за права и свободи отвън властта, да реформираме направеното от тях като законодателство и система и да посрещнем трите рецесии. Това са пред нас непосредствените цели и те би трябвало да кажат съответно какво считат да създадат в бранш опазване на здравето, да вземем за пример. Техниката да не казваш дали си ляв или десен я видяхме при Слави Трифонов и тя не води до нищо положително. Лозунгът, че са и леви, и десни е сигурна рецепта за неуспех “, безапелационен бе Божанков.
Народният представител от ПГ на “БСП за България “ изясни, че би трябвало да има конкретика по главните цели и по тази причина за Българска социалистическа партия наподобява лекомислен методът на “Изправи се.БГ! Ние идваме “ и “Демократична България “ да вършат коалиция, в случай, че не знаят нито какви листи ще има, нито кой ще взе участие в тях, нито стратегия, нито цели.
Божанков бе безапелационен, че с цел да не се провали и трето Народно заседание, би трябвало да се огледа деликатно какво е провалило първите две: „ Провалът пристигна оттова, че “партиите на митинга “ взривиха разговора, връзките сред тях бяха ужасни. Другата причина е, че те не обявиха ясни цели в кой бранш какво считат да създадат и третата е, че използваха времето да преследват някакви чисто партийни ползи. “ Той даде образец със правосъдната промяна, която сякаш е била приоритет за всички, само че 2 месеца не се е състояла.
„ Българска социалистическа партия единствена остана отвън свадите и то целеустремено сме водили тази политика, останахме единствената консолидирана група. Понесохме доста обиди, само че в последна сметка държавният интерес е над всичко и хората го оцениха. Затова и социологията и всички изследвания регистрират повишение на поддръжката и доверието в Българска социалистическа партия. Това беше единственото отговорно държание в тази обстановка “, сподели още Божанков. Той добави, че на срещите, които левицата организира при опита за осъществяване на третия мандат, двете съществени тематики са били постоянен кабинет и актуализация на бюджета.

Бел.ред.
2 509 864 българи обявиха на, че депутатите би трябвало да се избират на мажоритарни избори в два тура, само че политическия хайлайф и неговите кукловоди не разрешават това да се случи, а в техните медии тематиката е табу.

Легитимни ли са за Вас определените по-късно парламенти?

Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР