Потвърдените у нас случаи на новия коронавирус са общо 11690.

...
Потвърдените у нас случаи на новия коронавирус са общо 11690.
Коментари Харесай

19-годишно момче без никакви заболявания почина у нас!


Потвърдените у нас случаи на новия ковид са общо 11690. Активните случаи все още са 4988. Излекуваните лица са 6319. От тях 146 са регистрирани през миналото денонощие.

В лечебни заведения за болнична помощ се намират 778 пациенти с потвърден COVID-19. 42-ма от тях са настанени в интензивни отделения и клиники.

Националната осведомителна система демонстрира, че у нас медицинските чиновници, при които е доказана коронавирусна зараза, са 682-ма. През последните 24 часа са регистрирани 9 нови случая, 5 от които са открити при лекари, 1 - при санитар и 3 - при различен медицински перонал.

383 са умрелите лица, при които е бил установен новият ковид. Девет са новите случаи от миналото денонощие. Починали са мъж на 79 година със сърдечно заболяване, хронично белодробно и хронично бъбречно заболяване, жена на 79 година с диабет и сърдечно заболяване, жена на 65 година с диабет и сърдечно заболяване, мъж на 82 година със сърдечно заболяване, хронично белодробно и хронично неврологично заболяване, мъж на 79 година, за който все още няма информация за съпътстващи болести, жена на 50 година със сърдечно заболяване, мъж на 79 година със сърдечно заболяване и  хронично неврологично заболяване, мъж на 82 година със сърдечно заболяване, мъж на 19 година, за който все още няма информация за съпътстващи болести.

Министерството на здравеопазването изрича съболезнования на фамилиите и околните на умрелите.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР