Потвърдените случаи на , установени в област Стара Загора във

...
Потвърдените случаи на , установени в област Стара Загора във
Коментари Харесай

53 случая на коронавирус в Старозагорско от вчера

Потвърдените случаи на, открити в област Стара Загора във вчерашния ден - 19 октомври, са 53, оповестяват от Регионалната здравна ревизия (РЗИ) в регионалния град. Сред тях са трима преподаватели - на възпитаници от 3-ти клас в Основно учебно заведение (ОУ) „ Кирил Христов “ и на четвъртокласници от ОУ „ Св. Никола “ в и на 1-ви клас в главното учебно заведение в село Ветрен. Сред доказаните случаи са и треньор в Спортно учебно заведение „ Тодор Каблешков “ и възпитаник от 12-и клас в Гимназията с преподаване на непознати езици (ГПЧЕ) „ Ромен Ролан “ в Стара Загора. Паралелките на тримата учители и пътувалите в един автомобил с треньора са сложени под карантина.
Заразените са в положително положение и се лекуват в домашни условия. На всички пространства в образователните заведения е осъществена последна стерилизация.
От началото на образователната година досега в Старозагорска област с COVID-19 са диагностицирани 33-ма възпитаници и 19-има преподаватели от 22 учебни заведения в Стара Загора, Казанлък, Раднево и селата Ветрен, Оризово и Гранит.
От РЗИ приканват жителите отговорно да съблюдават противоепидемичните ограничения, прецизна персонална и социална хигиена и обществената отдалеченост.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР