Потвърдена е смъртта на още един човек - шофьор на

...
Потвърдена е смъртта на още един човек - шофьор на
Коментари Харесай

Втора жертва след срутване на мост във Франция

Потвърдена е гибелта на още един човек - водач на камион, при сриването на мост на река Тарн в Югозападна Франция, заяви кметът на Мирпоа сюр Тарн за телевизия Бе Еф Ем, като добави, че незабавните служби се пробват да извадят мъжа от кабината на камиона. На мястото работят 70 пожарникари, водолази, екипи с кучета и три хеликоптера, съобщи ДПА.

По-рано през днешния ден гибелта на 15-годишно момиче бе доказана от прокурора на Тулуза Доминик Алзеари, който заяви,че висящият мост в Мирпоа сюр Тарн е рухнал, когато тежък камион и фамилна кола навлезли в него от двата края.
Two dead after bridge collapses into river in France
— Reuters (@Reuters)
Тялото на момичето, което било в леката кола, бе извадено от спасителите, а майката, която съумяла да изплува от автомобила, бе избавена от инцидентно намиращи се наоколо хора.

Спасителите издирваха водача на камиона и ревизираха дали и други коли са потърпевши, само че наподобява че няма такива, добави Алзеари на конференцията през днешния ден. Префектурата на От Гарон (Горна Гарона) заяви, че са приети в болница петима души, измежду които минувачите, притекли се на помощ, и двама пожарникари.
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР