Потушен е пожарът, който снощи се разпали в сметище на

...
Потушен е пожарът, който снощи се разпали в сметище на
Коментари Харесай

Потушен е пожарът на сметището до завод ”Арсенал”

Потушен е пожарът, който нощес се разпали в бунище на територията на оръжейния цех ”Арсенал ” в Казанлък. Екипи дежуриха през нощта, с цел да предотвратят разпалването на нови огнища.
Сигналът за пожара в „ Арсенал “ е подаден през вчерашния ден към 21 часа. Пушекът е видян от живеещи в прилежащото село Бузовград. Запалили са се битови боклуци и остарели парцали, употребявани в производството, които се складирали на избраното място. Веднага е реагирал екип на ведомствената пожарна. В гасенето се е присъединил и противопожарен автомобил от Казанлък.

Сметището се намира надалеч от индустриалните цехове и няма заплаха от гърмеж или за служащите. Огънят към този момент е загасен, само че тук-там още тлее, по тази причина две пожарни ще останат да дежурят през цялата нощ, осведомиха от предприятието. Работата в завода не е прекратяване. Причината за пожара занапред ще се открива

Сметището се намира в самия завършек на оръжейния комплекс. Няма замърсяване на въздуха, не са горели и рискови материали, обясниха от „ Арсенал “.
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР