Потресена съм от това , което днес видяхме в съдебна

...
Потресена съм от това , което днес видяхме в съдебна
Коментари Харесай

Майката на зверски убитата Ивета рухна: Ще погреба детето си в затворен ковчег, гледката е потресаваща!

Потресена съм от това, което през днешния ден видяхме в правосъдна медицина! Ще погребем детето си в затворен ковчег!!! Очаквах го от този изрод, пробвах се да го предотвратя, само че тя не искаше детето й да пораства без татко! Това съобщи пред майката на убитата при нечовечен побой нежна Ивета пред burgasinfo.com.

Близките на момичето са съкрушени от нещастието. Момичето беше пребито до безсъзнание в дома на приятеля си Теньо на ул. „ Хаджи Димитър “ 12 в Айтос, а няколко часа по-късно умря. Двамата имат малко момченце, което за момента е при бабата на Теньо – Димитринка, в айтоското село Лясково, където се посещава и от обществени служащи.

Трагичният случай с Ивета стана мотив за многочислени въпроси – за ролята на обществените служби, както и на съседите при сходни тежки междуличностни връзки в фамилиите. Жената, която живее на етажа над жилището на Теньо и Ивета – Станка Стоилова, която в действителност е вуйна на мъжа, съобщи, че е подавала сигнал за домакински скандал, само че при идването на полицията, младото момиче е казвало, че няма проблем. Директорът на дирекция „ Социално подкрепяне “ в Айтос Пенка Добрева съобщи, че няма постъпил при тях сигнал за нередности в дома на Ивета и Теньо и до съдбовния ден те са нямали мотив да посещават адреса.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР