Потресена съм от това , което днес видяхме в съдебна

...
Потресена съм от това , което днес видяхме в съдебна
Коментари Харесай

Майката на зверски убитата Ивета рухна: Ще погреба детето си в затворен ковчег, гледката е потресаваща!

Потресена съм от това, което през днешния ден видяхме в правосъдна медицина! Ще погребем детето си в затворен ковчег!!! Очаквах го от този изрод, пробвах се да го предотвратя, само че тя не искаше детето й да пораства без татко! Това съобщи пред майката на убитата при нечовечен побой нежна Ивета пред burgasinfo.com.

Близките на момичето са съкрушени от нещастието.

БЛИЦ напомня, че момичето беше пребито до безсъзнание в дома на приятеля си Теньо на ул. „ Хаджи Димитър “ 12 в Айтос, а няколко часа по-късно умря. Двамата имат малко момченце, което за момента е при бабата на Теньо – Димитринка, в айтоското село Лясково, където се посещава и от обществени служащи.

Трагичният случай с Ивета стана мотив за многочислени въпроси – за ролята на обществените служби, както и на съседите при сходни тежки междуличностни връзки в фамилиите.

Жената, която живее на етажа над жилището на Теньо и Ивета – Станка Стоилова, която в действителност е вуйна на мъжа, съобщи, че е подавала сигнал за домакински скандал, само че при идването на полицията, младото момиче е казвало, че няма проблем. Директорът на дирекция „ Социално подкрепяне “ в Айтос Пенка Добрева съобщи, че няма постъпил при тях сигнал за нередности в дома на Ивета и Теньо и до съдбовния ден те са нямали мотив да посещават адреса.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР