Потресен посетител на Града на тепетата разказа за огромна нелепица

...
Потресен посетител на Града на тепетата разказа за огромна нелепица
Коментари Харесай

Шаш в Пловдив! Автобусен шофьор едва не уби бабка и за капак я напсува: Е**л съм й майката пенсионерска!

Потресен клиент на Града на тепетата описа за голяма нелепост в пловдивския градски превоз. Подобни сигнали не са необичайност, само че този път обстановката провокирала бурно отвращение у всички пасажери в рейс, движещ се по линия #10.

Драмата се разиграла на две спирки от МОЛ " Пловдив ", малко преди прелеза на бул. " 6-ти септември ".

" Беше някъде сред 10:30 и 11:30 часа ", споделя очевидецът и добавя: " Вратите на рейса бяха необятно отворени, когато водачът реши да потегли ".

Не щеш ли, в този миг стара жена се пробвала да се качи през задната врата на возилото.

" По какъв метод тъкмо я бутна - не видях, само че дамата падна зад рейса ", споделя още той. Шофьорът бил на път да даде газ, когато пасажерите се развикали да спре. Той персонално отишъл да ревизира по какъв начин е пенсионерката, а очевидци на случката й помогнали да стане. Установявайки, че дамата е добре, водачът се обърнал, с цел да се върне на мястото си, и декларирал лудо: " Е**л съм й майката пенсионерска! ".

Слава Богу, дамата се е разминала без контузии. Оказало се, че чака различен рейс, само че не съумяла да види по коя линия се движи този.

По думите на очевидеца, лидерът траял да се държи надменно пред целия курс, трансформирайки возенето в рейса в призрачен сън. Вратите на рейса пък останали отворени съвсем от самото начало.

" Псуваше на всеослушание от самото начало. Точно преди прелеза наби спирачки толкоз внезапно, като че ли напълно бе не запомнил, че вози хора! Ако возеше кашони с ягоди, несъмнено щяха да станат на пюре! ", възмущава се още той.

Разочарованият клиент на Пловдив споделя, че постоянно пътува до регионалния град и съвсем постоянно става очевидец на жестоко отношение в всеобщия превоз. Мъжът изпрати до редакцията ни и фотография, на която ясно се вижда регистрационният номер на возилото.

Източник: plovdivnow.bg
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР