Потресаващото съдържание на видеоклипа получи изключително голям обществен отзвук, а

...
Потресаващото съдържание на видеоклипа получи изключително голям обществен отзвук, а
Коментари Харесай

Случва Се В България! Изверг Реже Крайници С Брадва! Това, Което Ще Видите Е Най-Страшното! Снимки

Потресаващото наличие на видеоклипа получи извънредно огромен публичен отзив, а хората приканиха институциите да подхващат нужните ограничения причинителят да получи наказване.

Заради множеството сигнали и тъжби в районна прокуратура – Разлог от пресцентъра на Главна прокуратура през вчерашния ден излязоха с публично прессъобщение, от което излиза наяве, че по случая е формирано досъдебно произвеждане, а Петър Гешев е махленски за осъществено закононарушение по член 325б, алинея 1 от Наказателен кодекс. Той ще дава отговор пред закона за това, че на 29.03.2019 година в дома му в село Годлево, община Разлог, е показал свирепост към гръбначно животно – домашна котка, като причил гибелта й. Предвиденото по наредбата наказване е отнемане от независимост до три години и санкция от 1000 до 5000 лв..

От известието излиза наяве още, че сигнал за скандалния случай е подаден в Районна прокуратура – Разлог още предходната седмица и са подхванати нужните дейности. С предписание на прокурор на 08.04.2019 година полицията в Разлог е стартирала предварителна инспекция, при която на 10.04.2019 година (сряда) като причинител на действието е открит 22-годишният Петър Гешев, който е арестуван за период от 24 часа, а по случая е формирано досъдебно произвеждане. От ведомството оповестяват още, че към сегашния миг дейностите по следствието на осъщественото закононарушение не престават.

В същото време в обществените мрежи се появиха изказвания, че Гешев има канал в Ютюб, където разгласява редица клипчета с насмешки към възрастни хора.

Репортер на „ Струма ” потърси Гешев в дома му в село Годлево, само че от къщата не се появи никой, а съседи споделиха, че младият мъж работи в Разлог и сега го няма.

От некролог, подложен на вратата, излиза наяве, че бащата на младежа е умрял преди две години. Това бе доказано от съседи, които споделиха, че той живее единствено с майка си. Те бяха безапелационни, че не са видели и не са били очевидци на осъщественото от Петър, даже не знаели, че има подобен случай. Съселяни пък описаха, че познават младежа и макар буйния му темперамент с тях се държи доста добре и постоянно ги поздравява. Определиха държанието му обаче като недопустимо.

„ Поведението му е типично за актуалните младежи – малко в крайностите. Аз имам уязвимост към животните и в този момент като слушам тези неща, изтръпвам, само че мисля, че като се приказва за такова държание, би трябвало да се слагат под един знаменател много младежи, освен него, а и мисля, че тези работи не ги прави сам4, сподели мъж от селото.

„ Чухме оня ден от един човек, че е отрязал лапата на котката и че го е пуснал в интернет, само че ние нищо не знаем ”, показа стара жена и добави, че даже мислела, че било неистина.

Други локални пък споделят, че като дребен Петър Гешев е бил изолиран от другите деца, чувствал се новобранец и с цел да се потвърди пред тях, е почнал да прави каквото му кажат, единствено с цел да го одобряват. Хората са безапелационни, че всичко това той не прави самичък, а са забъркани и други младежи.

Хората споделиха и че казусът с котката не е единствен, и преди време е имало случай с коза, само че отхвърлиха да опишат детайлности. Споделиха единствено, че била вързана с морски възел в двора на Гешев, само че била избавена от притежателите, които я намерили и си я прибрали.
Tags: ОЩЕ КЛЮКИИЗВЕСТНИ ЛИЧНОСТИИНТРИГИ
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР