Потресаваща история за българче, което се отглежда от чернокожа гей

...
Потресаваща история за българче, което се отглежда от чернокожа гей
Коментари Харесай

Ужас! Чернокожа гей двойка раздели българче с баща му, държавата нехае

Потресаваща история за българче, което се отглежда от чернокожа гей двойка описа водещият на „ Втори проект “ Мартин Карбовски в „ Тази заран “ по bTV.

"Николай Карбанов, който към този момент пет години не е виждал сина си, показа че няма да го не помни и да го изостави в никакъв случай. Той наподобява на един актуален Дон Кихот. Вятърните мелници, против които води война на живот и гибел са в действителност НПО-та и държавни бюрократи, на които не им пука дали едно българче ще пораства при хомоскесуалисти надалеч от същинския си татко. Направо ти настръхва косата ", споделя Карбовски.

От 2015 година Николай не е виждал детето си. То е в приемно семейство при черна гей двойка, написа flagman.bg. "Много тежко и мъчно е един човек като мен да се изправи против една страна ", споделя бащата.

"В събота във „ Втори проект “ от 18 часа ще покажа лицето на детето с едничката концепция, в случай че в миналото се разпознае, да може да се свърже с татко си, сподели водещият.

„ Темата за Стратегия за детето вълнува всички българи. Отваряме страшна рана. Николай е следващият родител, който не може да си прибере сина от чужбина. Съдът е дал правата на него след гибелта на майката “, добави той.
На фланелката на Николай написа „ Спрете Агенцията за протекция на детето! “, прецизира Карбовски.

„ Холандският съд е признал решението на българския, само че има нещо ужасно нещо – ювенална устиция, която дава опция на службите, които се занимават с деца, да не признават решения на съда. Бащата е образец за това, по какъв начин един българин се изправя с цялата си тъга против една добре смазана машина и от наша страна няма орган, който да сплоти организацията, Външно министерство, Министерство на вътрешните работи, обществените служби, с цел да може да се противопоставим на това, което се прави в чужбина “, разяснява водещият на „ Втори проект “.

Родителите са били разведени и детето е живеело в Холандия, добави той.
„ Има нещо, което ври и кипи в съзнанието на хората и то че се лишават бели деца и не се дава бърз късмет на родителите да си ги върнат. След 5 години детето на Николай ще е пълнолетно. Има някакъв дребен късмет да е запомнил татко си и родителите му. Мъжът няма право да написа писма, само че неговите родственици могат. Цензурират ги обаче “, споделя Карбовски.

„ Понеже някой може да си намерения, че сме против НПО-тата, които сега пишат тактика, съм разказал за една организация, която е направила подслон за деца, които събират деца от кофите за отпадък на улицата и ги учат да свирят на пиано. Това е доста сложен развой на очовечаване “, добави той.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР