Потресаващ случай на жестоко отношение към бездомни животни в Смолянско.

...
Потресаващ случай на жестоко отношение към бездомни животни в Смолянско.
Коментари Харесай

Жестокост към животни: Каква ще е съдбата на десетките спасени кучета край Смолянско?

Потресаващ случай на грубо отношение към бездомни животни в Смолянско. Десетки кучета са изхвърлени край пътя за връх Перелик, а след това част от тях са убити по изключително нечовечен метод. Разследващите търсят причинителите.

Доброволци получават сигнал, че от бял бус са изхвърлени десетки кучета и потеглят към мястото. Там намират близо 40 животни, измежду които бебета и бременни кучета.

Решават да им оказват помощ и се връщат още веднъж, с цел да ги приберат, само че там към този момент има полиция и доста мъртви животни. Сред тях и бебето, което видели по-рано. Животните са убити по изключително нечовечен метод. По някои от тях е стреляно, а други са теглени с автомобил.

Доброволците прибират оживелите. Образувано е досъдебно произвеждане. Търсят се хората от белия бус, както и убийците на животните.

Каква е ориста на животните, обаче?

Доброволците са подготвени да спасят две кученца от общо седем. Те споделят, че в случай че се родят повече от пет бебета по тях се стреля като дивеч.

Доброволците споделят, че постоянно имат сходни случаи – нежелани домашни любимци се тровят, ритат се, хвърлят се по тях камъни.

Хората приканват домашните животни да се кастрират.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР