Потресаващ скандал с педагог в САЩ разтърси публичното пространство в

...
Потресаващ скандал с педагог в САЩ разтърси публичното пространство в
Коментари Харесай

Брутален случай на насилие в САЩ: Учителка бие и настъпва по главата ученичка в клас

Потресаващ скандал с възпитател в Съединени американски щати раздруса общественото пространство в последните няколко дни, оповестява Дарик.

Заместник-учителка в Тексас бе уволнена, а по-късно и задържана предишния петък, откакто в обществените мрежи изтече видеоклип по какъв начин тя малтретира ученичка във втората година на следването си в гимназия, заяви CNN.

Въпросната учителка е 32-годишната Тифани Ланкфорд, която е с повдигнато обвиняване за принуждение в приблизително учебно заведение в американския град Кайл в щата Тексас.

Публикуваното видео не разкрива какво е отключила сходна реакция. Разпространено е от майката на нападнатото дето и от фрагментите се вижда серия от удари от страна на учителя по главата на момичето, а по-късно по какъв начин го хвърля на земята. Ситуацията става още по-фрапираща, откакто я натиска с крайници си по главата, до момента в който тя лежи долу.

Ланкфорд е предходна през серия педагогичен проби за подготовка преди да встъпи в ролята си по заменяне в класната стая. Започва работа във въпросната гимназия едвам през септември тази година. Имала е общо 18 образователни часа досега на случая.

Why??? Lehman high we need answers. @KXAN_News @FoxNews @fox7austin pic.twitter.com/WZOIPVOJyd
— Sylvi Hawkins (@sylvihawkins) 8 ноември 2019 г.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР