Потресаващ клип обиколи мрежата и накара много майки да се

...
Потресаващ клип обиколи мрежата и накара много майки да се
Коментари Харесай

ТОТАЛЕН УПАДЪК: Майка учи детенцето си как да тормози козле! На видео се вижда как малчуган...

Потресаващ клип обиколи мрежата и накара доста майки да се замислят по какъв начин възпитават децата си. Записът демонстрира по какъв начин хлапак дърпа за краката и рита яренце, пробвайки се да го извади от един бидон, написа Флагман.

Майка му го направлява, като му споделя какво да направи и по този начин буди още по-голяма експанзия у сина си, с цел да се оправи с упоритото животно.

Малкото козленце жално блее. Зверското отношение на момчето го наранява, само че това по никакъв метод не тормози майката, която в символ на подучване му дава сладолед.

Десетки консуматори се възмутиха както от държанието на детето, по този начин и от възпитанието, което демонстрира майката.

„ После не се чудете за какво има убийства измежду децата”, "Родителите са за линчуване, а дребното е за поправителен дом или някой да му аргументи същото, че да се отучи да предизвиква болежка и да се подиграва с животните ", "Срам и срам за човешката раса. Упадъкът на цивилизацията в един клип... ", пишат консуматори в обществените мрежи.
Източник: bnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР