Потреблението на у нас продължава да намалява и през първото

...
Потреблението на у нас продължава да намалява и през първото
Коментари Харесай

Борисов се похвали успешна бобра с контрабандата с цигари

" Потреблението на у нас продължава да понижава и през първото полугодие на 2020 година Това сочат данните от обичайното изследване на " Инициативата против противозаконната търговия ". Резултатите разгласява в своя Фейсбук профил министър председателят.
" Отчетените равнища и през двете тримесечия на 2020 година са по-ниски по отношение на равнищата от края на предходната година: за първото тримесечие на 2020 година е 1,8%, за второто тримесечие е 2,6%, при 3.1% за последното тримесечие на 2019 година А през 2010 година противозаконните цигари бяха цели 34,5%! ", продължава министър председателят.
 Рекордно количество контрабандни цигари арестувано през август на Капитан Андреево Рекордно количество контрабандни цигари арестувано през август на Капитан Андреево
82 194 кутии цигари без бандерол са арестувани при митнически инспекции на Капитан Андреево, с изключение на тях, арестувани са и 238 кг нарязан тют...
" Данните изрично удостоверяват досегашната позитивна наклонност на стабилно понижаване на потреблението на цигари, непредназначени за българския пазар. Това е и най-яркото доказателство, че институциите бележат непрекъснат триумф в. Добрите резултати водят и до висока събираемост на приходите в бюджета. Това ни дава опция непрекъснато да разширяваме политиките в помощ на хората в актуалната комплицирана конюнктура. Благодаря на „ Инициативата против противозаконната търговия “, чийто уредници даже по времето на пандемия съумяха да проведат това значимо изследване. ", акцентира Бойко Борисов.

 
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР