Потребителят в Reddit SeamanTheSailor решил да разиграе своя баща. Той

...
Потребителят в Reddit SeamanTheSailor решил да разиграе своя баща. Той
Коментари Харесай

Син се подигра с баща си, цялата мрежа се смя на жертвата СНИМКИ

Потребителят в Reddit SeamanTheSailor решил да разиграе своя татко. Той решил всеки ден да залепя една от неговите движимости за тавана, до момента в който таткото не се усетил.

Оказало се, че главата на фамилията не е доста деликатен, тъй като минали цели четири дни, преди той да заподозре, че нещо не е наред.

"Ден първи. Залепих очилата на татко ми на тавана. Всеки ден, до момента в който той не забележи, ще прибавят там по една негова движимост ".

"Ден втори. Калъф за телефон ".


Докато таванът прораствал с движимости на бащата, изявленията на сина в мрежата ставали все по-хитови. Всеки ден фотосите събирали по стотици хиляди лайкове. А потребителите чакали с неспокойствие да схванат какво ще се случи отсега нататък.

"Ден трети. Днес залепих цяла обувка ".

"Ден четвърти. Наред е отдалеченото за тв приемника ".


Бащата се усетил едвам на четвъртия ден, когато жертва на шегата станало най-ценното нещо в дома му - отдалеченото от тв приемника. В последна сметка синът трябвало да приключи своите смешки, само че синът останал воин в Reddit вечно.

"Залепянето на отдалеченото бе прекомерно рисковано. Беше неизбежно ", написа pumbahusajo.

"Всички тук пишат, че да се скрие отдалеченото е огромен риск. Не момчета! Това си е сигурна гибел ", написа CantStandIdoits.

"Беше хубаво, само че всичко хубаво си има и своя край ", написа трети.

Накрая шегаджията разгласил фотоси на тавана, само че към този момент без движимостите на татко му. Там имало единствено късчета тиксо. Впрочем, самият татко се отнесъл към шегата с комизъм и отбелязал, че синът му израства като много дръзновен човек.

Превод и редакция: БЛИЦ
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР