Потребителки масово се оплакват в Туитър, че понякога търкането на

...
Потребителки масово се оплакват в Туитър, че понякога търкането на
Коментари Харесай

Потребителки в Туитър се оплакват от странен звук, издаван от бедрата им

Потребителки всеобщо се оплакват в Туитър, че от време на време търкането на бедрата им при сядане издава подъл тон, сходен на изпускане на газове, написа уеб сайтът "Лента ".

Първа в обществената мрежа разказа сходен случай Кари Байрън. "Когато един път бях с къса пола и седнах на един по-нисък от нормалното стол, сред бедрата ми се оказа въздух, който издаде тон като при изпускане на газове. Някой имал ли е сходно приключение? "

Учудващо огромен брой дами били изпадали в описаната неловка обстановка. "Като жена, чиито бедра непрестанно се търкат едно в друго, мога да кажа, че това е нормална обстановка ", написа Али М.

Потребителката добави, че в сходно неудобно състояние изпаднала по време на изявление за постъпване на работа и все пак получила предопределение.

Друга дама, Виктория Дън, показа, че сходни звуци бедрата й най-често издават, когато сяда на столове от пластмаса или дърво. За да избегне компрометиращия тон, тя развила специфична техника. " Придържам роклята си, сядам на самия завършек на стола и едвам тогава се облягам на гърба си! ", поучава потребителката.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР