Потребителката на TikTok @saltandsagenutrition от американския град Ню Йорк разкри

...
Потребителката на TikTok @saltandsagenutrition от американския град Ню Йорк разкри
Коментари Харесай

Момиче разказа за уникален трик с домашна лимонада и стана известна

Потребителката на TikTok @saltandsagenutrition от американския град Ню Йорк разкри елементарен метод да се отървете от махмурлука с домашна лимонада. 

„ Ще ви покажа какво върша след дълъг уикенд, когато желая да се усещам по-добре. Тази рецепта разрешава на тялото да получава хранителни субстанции и да действа по този начин, като че ли нищо не се е случило. Ще ви покажа какво да вземете, с цел да изглеждате по този начин, като че ли не сте изпили 10 текила и газирани питиета в бара в неделя, до момента в който гледате футбол “, сподели диетоложката на име Моника.
Това куче падна от 30 метра височина и оцеля (ВИДЕО)
В британския град Сийфорд, графство Източен Съсекс, куче на име Макс падна във водата от 30-метрова височина, без да се нарани, заяви...
Прочети повече
Тя изясни, че употребява чешмяна вода, към която прибавя три супени лъжици лимонен сок. След това тя поставя две или три чаени лъжички настърган джинджифил и подсладител въз основата на куркума. Разбърква получения коктейл, маха джинджифила и сервира напитката с лед.

„ Куркумата ще помогне при инфектиране, лимоновият сок ще помогне на кожата, а джинджифилът на стомаха. Насладете се “, приключи тя.

От публикуването си видеото е събрало 3,5 милиона гледания и момичето към този момент е известно по целия свят. В мненията потребителите описаха какъв брой доста им е помогнала напитката. „ Черният ми дроб ми посвети стихотворение, откакто изпих това “, написа една жена. „ Направих тази напитка за приятеля ми тази седмица и в този момент той я желае всеки ден “, сподели различен.

По-рано ендокриноложката Оксана Михальова в изявление за " Известия " разкри три метода за справяне с махмурлука. Според нея преди всичко е належащо да се възвърне дефицитът на течности и минерали в организма.
@saltandsagenutrition Recovery Lemonade for my party people #lifehack ♬ original sound - saltandsagenutrition
Още от ЛЮБОПИТНО:
Рейтинг: от. Гласували общо: консуматори
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР