Потребителка на Reddit с ник Xxravenwings разказа как е забравила

...
Потребителка на Reddit с ник Xxravenwings разказа как е забравила
Коментари Харесай

Момиче забрави секс играчка в спалнята и узна всички срамни тайни на майка си

Потребителка на Reddit с ник Xxravenwings описа по какъв начин е не запомнила интимната си играчка в стаята на майка си и без да желае е научила интимните й секрети. Постът на момичето събра над 14 000 лайка.

Xxravenwings споделя по какъв начин един ден се забавлявала с неестествен пенис в стаята на родителите си, когато й се обадили от компанията, в която кандидатствала на работа и я поканили на второ изявление. Тя бързо се облякла и излязла от у дома, забравяйки да прибере секс играчката си.

Когато се върнала от събеседването, майка й я извикала, с цел да си поговорят. Тя й посочила секс играчката и добавила, че я е измила.

Майката признала, че самата тя употребява играчки, само че се старае да ги поддържа чисти и ги крие усърдно от брачна половинка си. И посъветвала дъщеря си да прави същото.

Изповедта на родителката не спряла и тя споделила пред щерка си интимни детайлности от живота си с баща й. „ За мен това беше прекомерно доста. И досега главата ми не го побира”, споделя Xxravenwings.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР