Потребителите в социалните мрежи скочиха срещу модела Кристин Илиева, която

...
Потребителите в социалните мрежи скочиха срещу модела Кристин Илиева, която
Коментари Харесай

Нападнаха Моделката Кристин

Потребителите в обществените мрежи скочиха против модела Кристин Илиева, която пострада при злополука с певицата Дивна предходната година. Красавицата към момента събира пари за интервенции на крайници и пластични интервенции, откакто пострада поради изпълнителката на „ Хипноза “.

„ По време на лекуването ми настъпиха затруднения, което постанова използването на спомагателни интервенции и лекарства, чиято цена надвишава в началото плануванаъа сума. За идните интервенции са нужни 100 000 евро – сума, непостижима за фамилията ми. “, призова преди дни почитателите си във Facebook тя.

Въпреки че Кристин споделя фотоси на фактури от лекуването си, мнозина обърнаха внимание на скорошните й изявления с маркови облекла и обувки, написа „Монитор“.

„ Колко коства чантата ти на „ Гучи “ от една от последните сбирки на стилната марка? До колкото мога да си разреша да употребявам интернет ( защото нямам финансова опция да си разреша марката) в уеб страницата им написа цена от сорта на 2000 евро. Имаш страховит суитчер на „ Валентино “. Той пък е от последната сбирка и по мой наблюдения коства 1500 лв.. Непосилно за българския стандарт. Защо вместо да даваш по 2000 евро за чанта и 1500 лв. за суитчер не ги вложиш в лекуването си, а искаш в допълнение от хората?

Не мислиш ли, че е меко казано безочливо

да искаш от бедния български народ, който мъчно претърпява, с цел да си купуваш облекла за хиляди евра, спекулирайки с случая? “, гласи част от коментара на бдителен консуматор.

Други също се включиха с сходни питания.

„Вярно е, че имам, отново означавам, няколко неща – подарени, а не купени с вашите пари! От кариерата си като модел съм спестявала и съм си купувала неща, които мога да си разреша. Смятам, че с цел да изглеждаш добре облечен, не е нужно да си в марки от горе до долу, а това много хора го мислят, не щеш ли и ти го казваш. В предходен мой коментар съм споделила по какъв начин в действителност става потреблението на дарителската сметка. Банката не може да отпусне пари за лекуване в случай че няма показан документ за съответна сума и причина.“, отговори в своя отбрана Кристин.
Източник: secret.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР