Потребителите в интернет се скъсаха от смях заради поредната модна

...
Потребителите в интернет се скъсаха от смях заради поредната модна
Коментари Харесай

Дизайнерско безумие – дънки, които разкриват дупето в цялата му красота и струват мама и тате

Потребителите в интернет се скъсаха от смях поради следващата фешън оригиналност, която се появи на уеб страницата на интернет магазина на ASOS. Дънки, които изобщо не скриват долните гащи, само че костват към 170 лв..
Дънките с голям брой дупки или доста бездънен чатал към този момент никого не учудват. Дизайнерите обаче също не се отчайват и не престават да търсят все нови и нови способи да шокират обществото на купувачите. Този път те сътвориха дънки, които сами по себе си са пояс с увиснали на него синджирчета, за които пък са закачени крачолите. Това произведение на дизайнерското фешън изкуство на Ragged Priest ще ви стъпи единствено скромните 170 лв..
 Посмотреть изображение в Твиттере

Потребителите в Туитър просто не се сдържаха и се присмяха грубо на новия фешън вик в дънките. " Мисля да облека тези дънки на идната си среща. Какво ще кажете? Някой желае ли и той има чифт ", споделя Гема.
 Посмотреть изображение в Твиттере

" Ragged Priest, вие наред ли сте? ", пита Джейд.

Засега не е известно, дали мнозина са се осмелили да си купят новите дънки. Но в случай че дизайнерите на Ragged Priest са желали да привлекат вниманието към своята марка, то това те сигурно са постигнали. А 23-годишната моделка Анабел Мицел даже е направила опит и се е разходила с новите дънки из града. За своите усещания тя споделя пред в. " Сън ".
" Определено усещах по какъв начин ужасно доста чифтове очи ме гледат по едно и също време, до момента в който не се качих на ескалатора. Тези дънки те карат да се чувстваш свободна, само че аз също видях и доста потресени лица ", споделя тя.

Превод и редакция: БЛИЦ
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР