Потребителите в интернет са започнали масово да пишат за грешка

...
Потребителите в интернет са започнали масово да пишат за грешка
Коментари Харесай

Грешка в матрицата: Врана, увиснала с главата надолу, озадачи мрежата СНИМКА

Потребителите в интернет са почнали всеобщо да пишат за неточност в матрицата, когато са видели в Twitter снимка на гарга, висяща с главата надолу на жица. Момичето, което е снимало птицата, живее в Санкт Петербург, оповестяват международните издания.

Странният случай е от 12 октомври, когато девойката, увличаща се по японската просвета, видяла необичайно застаналата птица. Тя очевидно е решила да постои като прилеп. Струва си да се означи, че враната виси на една лапа.



Снимката бързо се е популяризирала в интернет, събирайки хиляди лайкове и мнения дневно. Някои от коментиращите считат, че враната просто се е отегчила и желае да се опитва в ролята на различен представител на фауната. Известно е, че враните са едни от най-умните птици.

Други консуматори са предположили, че птицата е изтощена от града и бързия темп на живот в близост, по тази причина тя е решила да медитира, наслаждавайки се на уединението.

Има и такива, които не виждат проблем в самата птица. Хората пишат и за неточност в матрицата. Друга доктрина е, че птицата се е разболяла, може да се нуждае от помощ.

На помощ на потребителите са се притекли знаещи хора. Те са обяснили, че птиците би трябвало да положат старания, с цел да разтворят лапите си, а не противоположното. Оказва се, че нещо се е случило с лапата на враната и тя не може да отлети. Съществото било насила да прави салта поради мускулни проблеми.

Не е ясно дали птицата е съумяла да отлети. И до през днешния ден не престават полемиките за странната птица, потребителите не стопират да построяват теории за това, което са видели.

Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР