Потребителите в интернет, напук на многочислените акции на протест срещу

...
Потребителите в интернет, напук на многочислените акции на протест срещу
Коментари Харесай

Ръст на търсенето на полицейско порно в нета

Потребителите в интернет, на инат на многочислените акции на митинг против полицейското принуждение, усилват търсенето на порно продукции, в които участниците са облечени в полицейски униформи, написа изданието "Вайс ".

Така да вземем за пример уеб сайтът "Екс Хамстер " е записал в Съединени американски щати 39-процентово нарастване на търсенията с думите "коп ", "полиция " и "затвор ". А в международен мащаб растежът на интереса към тези три категории е 25 %.

Проучване разкрива най-честите полови злополуки

Констатираното нарастване е за интервала от края на май до началото на юли. А точно по това време бяха извършени многочислени акции, чиито участници яростно стачкуваха против полицейското принуждение, добавя Българска телеграфна агенция.

По данни на изданието пораства известността и на порно каналите с сходна тема. В портала Порн хъб "Fake cop " има 82 милиона гледания. В сходната платформа Екс видео най-гледаното видео с служители на реда има 41 милиона гледания.

Според професорката от университета "Джордж Вашингтон " Амбър Масър тези потребителски желания са свързани с психическото предпочитание на някои хора да бъдат свързани по някакъв метод с властта.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР