Потребителите в България могат да заявяват и ползват електронните услуги

...
Потребителите в България могат да заявяват и ползват електронните услуги
Коментари Харесай

Услугите на Агенцията по вписванията - вече и през телефона

Потребителите в България могат да декларират и употребяват електронните услуги на Агенцията по вписванията посредством отдалечени и квалифицирани е-идентификация и е-подпис на българската компания Evrotrust Technologies, чието мобилно приложение за задачата е без аналог в света като функционалност и улеснение. Също от през днешния ден е наличен и единният портал на организацията, сплотяващ Имотния указател, Търговския указател и Регистъра на юридическите лица с нестопанска цел.

Чрез единния портал потребителите могат да подават документи за регистрация или изтриване на юридически лица, финансови доклади, смяна на фирмени условия, да ревизират достоверността на удостоверенията за тежести върху парцели и други С Evrotrust жителите и бизнесът могат да подписват заявки непосредствено през мобилния телефон - най-бързият и комфортен метод за приемане на административна услуга, спестяващ време и средства, и осигуряващ безвредна среда.

По данни на Агенцията по вписванията още по време на тестовия интервал е регистриран мощен интерес от потребителите към е-услугите ѝ.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР