Потребителите трябва да се регистрират и в социалната мрежаУслугите на

...
Потребителите трябва да се регистрират и в социалната мрежаУслугите на
Коментари Харесай

Messenger става недостъпен без акаунт във Facebook

Потребителите би трябвало да се записват и в обществената мрежа

Услугите на Messenger ще са налични единствено за консуматори, които имат и акаунт във Фейсбук
(снимка: CC0 Public Domain)

Доскоро приложението Фейсбук Messenger беше налично за прилагане от всеки единствено против номер на мобилен телефон. Тази алтернатива към този момент не е налична – новите консуматори би трябвало да имат акаунт и във Фейсбук, заяви Gizchina.

Междувременно, в формалния конгрес и в портала Reddit се появиха потвърждения, че и съществуващите консуматори на Messenger не могат да влязат в акаунта си, в случай че нямат обвързван акаунт във Фейсбук.
още по тематиката
На формалната страница на Фейсбук е прибавен нов въпрос за техническа поддръжка: „ Мога ли да се записвам в Messenger без акаунт във Фейсбук? ”. Отговорът е: „ Не, би трябвало да създадете акаунт във Фейсбук, с цел да употребявате Messenger ”.

Това изобретение надали ще се хареса на консуматори, които употребяват Messenger за връзка с другари или членове на фамилията, само че нямат акаунт във Фейсбук и не са възнамерявали да вършат това.

Ако политиката на Фейсбук се разшири и до приложението WhatsApp, тогава компанията може да се сблъска с отлив на консуматори към различни месинджъри, отбелязва Gizchina.
Източник: technews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР