Потребителите ще контролират по-добре споделената информацияВъв всеки персонален чат потребителите

...
Потребителите ще контролират по-добре споделената информацияВъв всеки персонален чат потребителите
Коментари Харесай

Viber активира „изчезващи съобщения” за чатове 1:1

Потребителите ще управляват по-добре споделената информация

Във всеки личен чат потребителите ще могат да задават брояч за заличаване
(екранна фотография: Rakuten Viber)

Дългоочакваният инструмент за „ изчезващи известия ” на Viver към този момент е наличен за всички лични 1:1 чатове за потребителите в България, оповестиха от разработчика на месинджъра.

До момента тази функционалност беше налична единствено за така наречен секрети чатове, като към този момент във всеки личен чат  потребителите ще могат да задават брояч за заличаване на изпратените текст, фотоси, видео или други файлове – от няколко секунди до минути, часове или даже дни.
още по тематиката
Автоматично отброяване за заличаване на обещано известие ще започва незабавно, откакто известието бъде забелязано от получателя. Чрез тази функционалност Viber покачва сигурността на връзката.

За да сътвори „ изчезващо известие ”, потребителят би трябвало да натисне иконата на часовник в долната част на чата и да избере по кое време да бъде изтрито известието, след което да вкара и изпрати известие до получателя.

Новата функционалност разрешава на всички  консуматори да споделят друг тип информация, която се самоунищожава след привършване на противоположното преброяване. Също по този начин опцията включва изпращане на вести за направени фотоси на екрана.

Източник: technews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР