Потребителите само в САЩ харчат шокиращите 15,2 билиона долара всяка

...
Потребителите само в САЩ харчат шокиращите 15,2 билиона долара всяка
Коментари Харесай

15,2 билиона долара се харчат всяка година за нежелани коледни подаръци

Потребителите единствено в Съединени американски щати харчат шокиращите 15,2 билиона $ всяка година за нежелани коледни дарове. 61% от интервюираните признават, че получават най-малко по 1 противен подарък всяка Коледа. Най-често подаряваният нехаресван подарък се оказват облеклата (посочени от 43% от потребителите), 20% – артикули за дома, 12% – козметика и парфюми. Когато получат нежелателен артикул, 31% от хората го резервират, само че не го употребяват, 31% – вземат решение да го подарят на другар, 20% – да го разменят, 7% – го продават, а 4% – го изхвърлят или връщат (пак 4%).

С наближаването на края на годината, светът още веднъж е превзет от коледно въодушевление, а потребителите са в трескаво търсене на съвършения подарък за обичаните хора. Най-бързо разрастващата се в света beauty-tech марка FOREO е подготвила специфичен коледен лист с хрумвания за премиум дарове за грижа за кожата, с цел да улесни пазаруващите. Благодарение на този лист, всеки може да се трансформира в обичания на всички Дядо Коледа тази година и да обере овациите като подари съвременни дарове , които ще бъдат ценени дълго след Коледа !

„ Цели 15,2 милиарда $ са „ хвърляни напразно “ за нежелани дарове всяка година единствено в Съединени американски щати, което е в действителност стряскаща статистика. Ние от FOREO сме доста горди, че процентът на върнатите наши артикули в никакъв случай не е надминавал 1%. Когато става въпрос за изкуството на подаряване на дарове , всичко е въпрос на персонализация, а с FOREO тя е обезпечена. Освен това, нашите дарове са направени по този начин, че да устоят доста години, отговаряйки на упованията на клиентите, само че и намалявайки генерирането на боклуци “, разяснява Борис Трупчевич, основен изпълнителен шеф на FOREO.

Тази година се чака купувачите в Съединени американски щати да похарчат 1,3 трилиона $, съпоставено с британците, които се счита, че ще похарчат 113 милиарда $, а това прави Коледа най-големият шопинг празник на годината. Независимо от бюджета, който сте задели за дарове за обичаните си хора тази Коледа , е значимо да имате поради, че актуалната рецесия с дефицита на чипове визира производството на обичайно най-желаните коледни дарове като компютри, таблети и игрови конзоли. Затова е най-добре да започнете да пазарувате за Коледа незабавно, с цел да сте сигурни, че ще съумеете да си осигурите дарове те, които сте си набелязали и които вашите другари и семейство ще харесат и няма да помислят да върнат или изхвърлят.

Наскоро Reddit разкри най-лошите измежду най-лошите дарове , получавани в миналото през празничния сезон. Списъкът включва пластмасови кутии за храна, употребена чаша, списание за диети и футболна топка, увита в зеле. Оказва се, че подаряването на дарове в действителност е изкуство, което не всички владеят. Учени са открили, че приятелите и половинките купуват най-хубавите дарове , а лели, чичовци, баби и дядовци са отпред в листата на подаряващите най-лошите дарове за Коледа.

Любопитен факт е, че в листата с най-лоши дарове , споделени от потребителите на Reddit, липсват недоволства от софтуерни артикули за хубост. Много хора купуват уредите на FOREO като подарък, просто тъй като те в действителност са съвършен подарък с висока стойност, изключително за хора, които мъчно се впечатлят, или такива, които имат всичко. Като безспорен експерт в „ играта с дарове те “, шведският колос е подготвил няколко хрумвания по какъв начин да изберете идеалния подарък и да сте шлагерът на сезона!

Домашен СПА център за вас и мама, 299 $ (редовна цена: 478 долара)
Този необикновен комплект е същински домакински СПА център за вас и вашата майка, който ще ви разреши да споделите релаксиращи моменти и да поддържате здрава, блестяща кожа дълго след празниците. UFO mini 2, сладка, само че мощна джаджа, е заредена с цялостен набор от авангардни технологии, деликатно съединени в елементарно за потребление вкъщи или в придвижване устройство. UFO mini 2 разполага: с термотерапия за мигновено стопляне на кожата, която улеснява вливането на дейните съставки на маската надълбоко под повърхността на кожата, с пълноспектърна LED светлина за понижаване на признаците на стареене и очевидно ревитализиране на кожата, и присъщия T-звуков масаж на FOREO за разпределяне на точките на напрежение в мускулите на лицето и шията, като в същото време ускорява сиянието на лицето – за по-мека и гладка кожа. UFO 2 е още по-усъвършенстван и разполага с криотерапия – бързо изстудяване за стесняване на порите и понижаване на подпухналостта, като подсигурява, че ще блестите през този празничен сезон. Комплектът идва с комплект маски „ Make My Day “ и „ Call It A Night “, класика в грижата за кожата, която ще ви примами в първокласния свят на маските за лице на FOREO и ще ви накара да се влюбите в кожата си.

Неинванзивен анти-ейдж лифтинг, 319 $ (редовна цена: 358 долара)
Комплектът на FOREO за анти-ейдж грижа съчетава две от най-хубавите оръжия на марката, които безусловно ще върнат часовника обратно за кожата ви. BEAR е първото в света здравно микротоково устройство, утвърдено от FDA, с анти-шокова система™, което ще ви обезпечи зареждащ фейслифтинг за броени минути. Устройството съчетава наелектризираща микротокова технология за по-стегната и по-ярка кожа с емблематичните за FOREO T-звукови пулсации, които ще ви подсигуряват най-енергизиращата грижа за лице до момента. За разлика от други сходни артикули на пазара, BEAR разполага с патентована анти-шокова система, която го прави най-безопасното микротоково устройство в света. Ако сте мислили, че пластичната хирургия е единственият метод да върнете младостта на лицето си, помислете още веднъж, защото това неинвазивно лекуване ще ви подмлади елементарно и бързо в домашни условия. За най-хубави резултати, комбинирайте своето BEAR със SERUM SERUM SERUM, който съчетава антиоксидантната мощ на сквалана и хидратираща хиалуронова киселина за равен и лъчезарен загар. Този мощно попиващ, лек серум понижава появяването на фини линии и бръчки, възвръща еластичността и подхранва кожата, с цел да възвърне оптималните равнища на влага, оставяйки ви с плътна, предпазена и по-млада кожа.
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР