Потребителите на Windows 10 ще се сдобият с полезна функция

...
Потребителите на Windows 10 ще се сдобият с полезна функция
Коментари Харесай

Microsoft вгражда „убиец” на Zoom в Windows 10


Потребителите на Windows 10 ще се снабдят с потребна функционалност Meet Now
(екранна фотография: Windows Latest)

Поредна тестова дистрибуция на Windows 10 идва с забавна иновация. Microsoft е вградила в операционната система функционалност за видеоконференции Meet Now, която участниците в теста назовават „ палач на Zoom ”.

Meet Now разрешава на потребителите да предизвикват елементарно видеоразговори посредством специфичен бутон в лентата на дилемите, по-точно в региона за вести. Не се изискват сметки за видеоконферентни услуги за нито един от събеседниците. Достатъчни са връзки или код за достъп за присъединяване в конференцията, прецизира.

На повикването може да се отговори или посредством настолен клиент на Skype, или посредством уеб приложението Skype в браузъра Edge. По този метод, даже без акаунт, потребителят получава достъп до функционалности на Skype клиента като запис на диалог или размиване на фона.
още по тематиката
Очаква се Meet Now да стане изключително известна функционалност измежду корпоративните консуматори, които не могат да употребяват Фейсбук Messenger, WhatsApp или Facetime видео диалози по време на работа.

Понастоящем функционалността е в стадий на затворени проби и не е ясно по кое време ще стане налична за редовите консуматори.
Източник: technews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР