Потребителите на Twitter, участвали в с категорично мнозинство гласуваха милиардерът

...
Потребителите на Twitter, участвали в с категорично мнозинство гласуваха милиардерът
Коментари Харесай

Потребителите се произнесоха - искат Мъск вън от Twitter

Потребителите на Twitter, взели участие в с изрично болшинство гласоподаваха милиардерът да се отдръпна като изпълнителен шеф на обществената мрежа - резултат, който той даде обещание да последва, оповестява Ен Би Си.

" Трябва ли да се отдръпва като началник на Twitter? Ще се съобразя с резултатите от тази анкета ", написа по-рано Мъск в Twitter на фона на засилващото се неодобрение по отношение на решенията му отпред на платформата.

Над 17,5 милиона гласа бяха подадени в анкетата, като 57,5% бяха " за " отдръпването на основния изпълнителен шеф на Twitter, до момента в който 42,5% от гласовете бяха срещу този ход. Допитването към този момент завърши.

Самият Мъск към момента не е коментирал крайните резултати. " Както се споделя, внимавай какво си пожелаваш, тъй като може да го получиш ", написа късно нощес той.

Мъск е изправен пред възходяща рецензия, откакто Twitter за малко забрани на потребителите да разпространяват сметки в други обществени медии, в това число Фейсбук, Instagram и Truth Social.

Should I step down as head of Twitter? I will abide by the results of this poll.
— Elon Musk (@elonmusk)
До краткотрайното ограничаване се стигна, откакто доста консуматори започнаха да разгласяват връзки към други сметки в обществените мрежи в желанието си да изоставен Twitter, откакто платформата беше добита от Мъск на 27 октомври. Оттогава бяха възобновени някои крайнодесни сметки, и имаше всеобщи съкращения в компанията.

" Признаваме, че доста от нашите консуматори са дейни и в други обществени медийни платформи. Ние обаче към този момент няма да разрешаваме гратис промотиране на избрани обществени медийни платформи в Twitter ", оповестиха от поддръжката на Twitter през вчерашния ден.
 Мъск възвърне блокираните сметки на публицисти в Twitter
Мъск възвърне блокираните сметки на публицисти в Twitter

След рецензии и извършена анкета в обществената мрежа

След като решението беше остро разкритикувано, Мъск, в несъгласие на оповестената политика, посочи: " Случайното шерване на случайни връзки е разрешено, само че повече не се позволява безмилостно рекламиране на съперници гратис, което в последна сметка е неуместно ".

Впоследствие обаче възбраната за шерване на външни обществени медии изчезна от платформата без пояснение.

Подобно политиката беше осмивана като иронична, поради поръчката на изпълнителния шеф на Twitter да бъде " абсолютист на свободата на словото ".

Милиардерът си навлече толкоз рецензии, в това число от свои някогашни поддръжници, че се зарече да не прави спомагателни промени в политиката без авансово онлайн допитване до потребителите на Twitter.

" Моите извинения. Няма да се повтори " , написа той в Туитър, преди да започва новата си анкета по отношение на това дали би трябвало да се отдръпна.

" Туитър " блокира акаунт, следял частния аероплан на Илон Мъск

Развитие на казуса
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР