Потребителите на Туитър“ гласуваха за“ оттеглянето на Илон Мъск от

...
Потребителите на Туитър“ гласуваха за“ оттеглянето на Илон Мъск от
Коментари Харесай

Потребителите на Туитър гласуваха за оттеглянето на Мъск от поста главен изпълнителен директор

Потребителите на " Туитър “ гласоподаваха " за “ отдръпването на Илон Мъск от поста основен изпълнителен шеф на обществената платформа, предава Bloоmberg .

Американският милиардер пусна анкета измежду потребителите с въпроса, като увери, че ще почете мнението им, даже това да значи, че компанията може да остане без висше управление.

Около 58% от подадените 17,5 милиона гласа бяха в поддръжка на отдръпването на Мъск от поста. Ако Мъск се вслуша в резултатите, това ще означи края на 53 безредни дни, които той прекара отпред на компанията. В рамките им имаше уволнения на висши ръководители, освобождение на почти половината от чиновниците и плашене на рекламодателите.

Мъск, който е и основен изпълнителен шеф на Tesla Inc. и Space Exploration Technologies Corp., посвети огромна част от времето си от придобиването на " Туитър “ на 27 октомври на обществената медийна услуга, привличайки рецензии за внезапните си промени в политиката и пренебрегването на другите си бизнеси. Акциите на Tesla паднаха с към една трета след придобиването.

Това не е първият път, в който Мъск дава значими корпоративни решения на потребителите на " Туитър “. Наскоро той организира анкета измежду своите почитатели за това дали да възвърне акаунта на Доналд Тръмп.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР