Потребителите на социалните мрежи са в шок и осъдиха остро

...
Потребителите на социалните мрежи са в шок и осъдиха остро
Коментари Харесай

Природознание: Учител изкорми и ряза парче по парче прасе пред дечица от детска градина

Потребителите на обществените мрежи са в потрес и осъдиха остро урок с препарирано животно. Часът по природознание се оказал прекомерно кървясъл и може да навреди на психическото здраве на децата, считат те. В китайския град Енши преподавател препарира свиня пред очите на към 600 дребни деца, написа в. „ Дейли мейл “.

По думите на шефа на детската градина Сян Гонмао, родителите са били авансово предизвестени за урока и са одобрили концепцията, тъй като „ тя би трябвало да помогне на децата да образуват основата за техния предстоящ живот “.

Сян Гонмао изрази вяра, че урокът ще разреши на децата по-добре да почувстват атмосферата на наближаващата китайска Нова година, тъй като локалните поданици постоянно колят прасета, подготвяйки се за празненството.

Клипът с препарирането на прасето в детската градина попадна в обществените мрежи и провокира вълна от отвращение измежду потребителите. Мнозина настояват, че урокът е прекомерно кървясъл и може да повлияе зле на душeвността на децата. Намериха се и такива, които са на мнение, че коленето на свинята ще помогне за каляването на характера на децата.

Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР