Потребителите на социалната мрежа на Instagram от редица страни се

...
Потребителите на социалната мрежа на Instagram от редица страни се
Коментари Харесай

Потребители алармират за нов срив в Instagram

Потребителите на обществената мрежа на Instagram от редица страни се оплакват от сривове в услугата, съгласно данни от уеб страницата Downdetector, който следи за спирания в известните интернет страници и приложения.
Проблемите са почнали към 23:00 ч. централно гринуичко време и са засегнали потребителите в Съединени американски щати, Япония, Австралия, Сингапур, Малайзия и Русия, оповестява РИА Новости.
Според Downdetector, 55% от потребителите на Instagram са изпитали проблеми с лентата с новините, 26% се оплакват от проблеми с вписването, а 18% от жалбите са свързани със уеб страницата на обществената мрежа.
Instagram е гратис приложение за шерване на фотоси и видеоклипове с детайли на обществена мрежа, което ви разрешава да вършиме фотоси и видеоклипове, да ги филтрирате, както и да ги разпространявате посредством услугата и редица други обществени мрежи.
Instagram принадлежи към Фейсбук, който преди към 10 дни изпита най-големия си срив. В продължение на 12 часа консуматори изпитваха усложнения в работата със обществената мрежа.
След повече от 12 часово безмълвие от Фейсбук обявиха, че причина за срутва е смяна в сървърната настройка.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР