Потребителите на сайта Flightradar24 отбелязаха странен полет на бизнес самолета

...
Потребителите на сайта Flightradar24 отбелязаха странен полет на бизнес самолета
Коментари Харесай

Бизнес самолетът на Пригожин излетя от Беларус за Москва СНИМКИ

Потребителите на уеб страницата Flightradar24 означиха чудноват полет на бизнес самолета Embraer Legacy 600, който принадлежи на Евгений Пригожин. Около 15 часа след идването си в Беларус самолетът още веднъж излетява и от Минск за Москва. Самолетът е изхвърчал от военно летище.

Благодарение на уеб страницата беше допустимо да се наблюдава придвижването на самолета.

Оказа се, че бизнес самолетът на Евгений Пригожин е покрай Москва няколко минути преди среднощ локално време. Спускайки се над Шереметиево, той изключил транспондера.

Не е известно дали Пригожин е бил на борда. 

Вторият бизнес аероплан 125-800B също излетя от Минск, който дойде в Machulishchi 125-800B сутринта. Той отиде в Санкт Петербург.

Преди ден Александър Лукашенко отхвърли в Беларус да бъдат основани палаткови лагери за " вагнеровци ". По думите му, в случай че се наложи, ще се помогне на военните с настаняване, само че никой не строи лагери.

Президентът на Беларус също успокои жителите, като сподели, че центрове за набиране на бойци на ЧВК " Вагнер " няма да бъдат открити в страната.



Междувременно в Русия отхвърлиха да вземат военна техника от ЧВК " Вагнер " и да я дадат на Националната армия. Това сподели Александър Хинштейн, началник на комисията по осведомителна политика на Държавната дума. По думите му техниката ще бъде закупена в границите на държавната отбранителна поръчка.
Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР