Потребителите на iPhone се оплакват от нов проблем в iOS

...
Потребителите на iPhone се оплакват от нов проблем в iOS
Коментари Харесай

Нов странен проблем в iPhone се проявява само когато вали сняг

Потребителите на iPhone се оплакват от нов проблем в iOS от приложението Weather, написа за това 9to5Mac. Проблемът се е появил след стартирането на актуализацията за watchOS преди няколко дни.

Според източника, бъгът се появява на изводи екран на смарт телефона, когато на открито вали сняг или се чака да завали. Този проблем не се демонстрира при останалите метеорологични условия. Изглежда, че инженерите на Apple са се объркали нещо с иконата за този вид превалявания, тъй като вместо снежинки, уиджетът при заключен екран демонстрира случайна икона на файл.

Потребителите на X-Twitter и други обществени мрежи си направиха много смешки за ранната зима и пишат, че даже iPhone не е склонен със снеговалежите през октомври-ноември. Някои консуматори са на мнение, че “уиджетът не харесва зимата и когато вали сняг “. Други споделят, че “изображението на снежинката даже не се зарежда в уиджета за времето, защото е рано за това “.

Все още не е ясно дали тази неточност е обвързвана с нещо, което може да бъде поправено отдалечено от сървърите на Apple, или е по-сериозен проблем, който изисква актуализация на iOS. Apple към момента не е коментирала този занимателен бъг.

Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР