Потребителите на Инстаграм вече могат да изпращат гласови съобщения. Това

...
Потребителите на Инстаграм вече могат да изпращат гласови съобщения. Това
Коментари Харесай

Ще изпращаме гласови съобщения по Инстаграм

Потребителите на Инстаграм към този момент могат да изпращат гласови известия. Това се споделя в изказване на обществената мрежа, оповестено на формалната й страница в Туитър.

„ От през днешния ден вие ще можете да изпращате гласови известия посредством Direct /вътрешна услуга на Инстаграм за мигновена обмяна на известия сред потребителите – бел.ред./ “, се споделя в изказването.

За изпращането на гласово обръщение би трябвало да натиснете микрофона в Direct и да го задържите. Максималната дължина на аудиосъобщението е 1 минута.

Инстаграм започва през октомври 2010 година и в началото е бил предопределен единствено за мобилните устройства на компанията „ Епъл “. От април 2012 година обществената мрежа за фотографии и видео е налична и за потребителите на платформата Андроид. Тогава компанията „ Facebook “ купи Инстаграм за 1 милиарда $.

През юни тази година броят на потребителите на Инстаграм надвиши 1 милиард души. Тогава управлението на обществената мрежа разгласи за въвеждането на функционалност, позволяваща да се качват видеоклипове с дълготрайност до 1 час. /ТАСС
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР