Потребителите на форума Reddit посочиха задължителното предварително вземане на душ,

...
Потребителите на форума Reddit посочиха задължителното предварително вземане на душ,
Коментари Харесай

Неизбежни секс правила: Интернет потребители споделят опит

Потребителите на форума Reddit показаха наложителното авансово взимане на душ, странните звуци на тялото и значимостта на специфичните придвижвания измежду най-важните им открития за секса, оповестява БГНЕС.

Неочевидните правила за секс са изброени в онлайн отговор на въпрос от един от читателите на секцията AskReddit. Мнозина признават, че не са знаели какви звуци може да издава тялото на човек при контакт с различен човек. „ В секса има доста странни и занимателни звуци ”, споделя потребителят hhgfryhjkoo.

Коментаторите показват още, че е невероятно да се научи техника, която да се хареса на всички сътрудници без изключение: „ Всеки е друг, по този начин ще отговоря на този въпрос. Няма придвижване, няма техника, която да е ефикасна за всички. Обърнете внимание какво работи с съответен човек и какво не и се научете ”, поучава участникът в анкетата giveuschannel83

За маса клиенти на раздела значимо изобретение се оказва наложителното съблюдаване на персонална хигиена. „ Веднъж едно момиче сподели, че имам най-чистия член, който е виждала, и аз го запомних вечно, показа kinsarc.

„ Вземете си душ. Измийте ръцете си. Измийте зъбите си, изпилете ноктите си ”, са препоръките на потребителя scootermcgee109. 
Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР