Потребителите могат сами да избират какво да включва услугатаПотребителите на

...
Потребителите могат сами да избират какво да включва услугатаПотребителите на
Коментари Харесай

Новият оператор neosat пусна три пакета ТВ услуги

Потребителите могат сами да избират какво да включва услугата

Потребителите на телевизия към този момент могат да конфигурират съвсем в действително време услугата
(снимка: neosat)

Н овият сателитен оператор neosat разгласи три съществени пакета телевизионни проекти – Класик, Класик Нео и Премиум, които дават опция на потребителите сами да изберат какво и по кое време да гледат.

Всички национални канали са допълнени с микс от музикални, кино и научнопопулярни канали, както и такива, отдадени на занимание. За дребните фенове са налични най-хубавите детски канали.

Предложението на neosat дава опция на потребителите да изберат по кое време и какви телевизионни пакети да включат към услугата, без скрити условия. Всеки консуматор може самичък да избере периода на контракт, а минималният интервал е един месец.

Цените стартират от 14,99 лева./месец за пакет Класик с над 110 тв канала (40+ HD). Пакетът Класик Нео с цена от 18,59 лева./месец включва каналите от Класик с опция за избор на спомагателни тематични добавки. Премиум пакетът (25,99 лева./месец) включва сбирка от над 200 тв канала (100+ HD) с друго осведомително и тематично наличие.
още по тематиката
Услугата предлага включване на до 4 приемника. За облекчение на уеб страницата на neosat е прибавен абонаментен калкулатор, благодарение на който може да се пресметна крайната цена според от избора на комбинации.

„ Отдадени сме на задачата да предоставим на хората гъвкави условия и свободата сами да избират какво, по кое време и по какъв начин да гледат ”, сподели Максим Заяков, изпълнителен шеф на neosat.

В началото на предишния месец компанията разгласи двумесечен тестов интервал. Вече стартира подготовката за включване на записалите се, като без значение от датата на включване, всеки ще получи два месеца тестово време, считано от тази дата.

neosat е български снабдител на телевизия, който употребява потенциала на спътника България Сат-1, изведен в орбита от SpaceX. Компанията започва активността си през май 2020 година, като натъртва на еластичен модел на даване на услуга с опция за цялостно персонализиране във връзка с период за прилагане и настройване на пакета услуги в близо до действително време.
Източник: technews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР