Потребителите, които са вкусили удобства от по-висок клас по време

...
Потребителите, които са вкусили удобства от по-висок клас по време
Коментари Харесай

„Искате ли да надстроите?“ Туристическите марки искат всички да преминат към премиум – за определена цена.

Потребителите, които са вкусили улеснения от по-висок клас по време на взрива на пътуванията през последните няколко години, са " прекалено много желаят да се върнат към главната стопанска система, а туристическата промишленост не го желае.

„ Ако „ пътуването за възмездие “ беше тогава, в този момент е самоуверено пътешестване “, сподели Ерика Рихтер, представител на Американското общество на туристическите съветници, който е видял, че клиентите не престават да се възползват от надградените оферти, които операторите висят. Тъй като размерът на пътуванията към момента е много по-напред от върховете отпреди пандемията, „ първокласните пътувания за свободното време несъмнено се усилват “, сподели Хенри Хартевелд, президент на Atmosphere Research Group, която проучва туристическата промишленост.

В горния завършек на пазара, потребителите с най-богатите джобове към момента харчат доста за бягства с високи долари и изключителни преживявания. Сега самолетните компании, хотелите и круизите подтикват пасажерите с по-м...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР