Потребители се оплакват от актуализацията под номер KB4559309Поредна актуализация на

...
Потребители се оплакват от актуализацията под номер KB4559309Поредна актуализация на
Коментари Харесай

Задължителен ъпдейт на Windows 10 забавя компютъра

Потребители се оплакват от актуализацията под номер KB4559309

Поредна актуализация на Windows 10 аргументи проблеми на някои консуматори
(снимка: CC0 Public Domain)

Миналия месец Microsoft пусна актуализация за операционната система Windows 10, която автоматизирано конфигурира новата версия на браузъра Edge, основана на Chromium. Някои п отребители обаче откриха , че този ъпдейт забавя компютъра и предизвиква други проблеми.

Разликата сред нормалната кумулативна актуализация на Windows и актуализацията на „ браузъра ” е, че последната се прави автоматизирано, без опция за отвод и спомагателни дейности от страна на потребителя.

Според известия на консуматори във конгреси и обществени мрежи, на които се базира Windows Latest, откакто конфигурират актуализацията Windows 10 KB4559309, някои компютри стартират да се зареждат по-бавно.
още по тематиката
Други консуматори сигнализират, че актуализацията води до общо закъснение в системата и появяването на забележими закъснения при евакуиране и превключване на приложения, както и до понижаване на кадровата периодичност (fps) в игрите.

Някои консуматори се оплакват от проблеми със зареждането на системата или със зареждането единствено в безвреден режим. Подобни проблеми обаче не се срещат при всички конфигурации компютри.

Засегнатите консуматори могат да отстранят казуса единствено по един метод – като деинсталират актуализацията Windows 10 KB4559309.
Източник: technews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР