Потребители обаче я питаха къде са парите от магистралите На

...
Потребители обаче я питаха къде са парите от магистралите На
Коментари Харесай

Лена Бориславова отговори на Борисов за електромобилите

Потребители обаче я питаха къде са парите от автомагистралите
„ На Борисов му се приискало да си купи електрически автомобил от частен цех, за който не са давани държавни пари. На мен пък ми се желае да имахме автомагистрала Хемус, пътища без дупки и тъничък асфалт, кадърно подредени павета, равни тротоари в градовете и селата…ама сакън - и двамата нямаме шанс!  Той - поради Ковид пандемията, аз -заради „ кадърните ” му министри - неаматьори в строителството! “ Това написа в профила си във фейсбук Лена Бориславова, която неотдавна стана майка на момиченце, само че очевидно не пропуща политическите събития в страната. Думите ѝ са отпратка към изявление на водача на ГЕРБ Бойко Борисов в Ловеч, който съобщи: „ Исках да си купя електрически автомобил, само че Нанков ми сподели: „ Ще си купиш различен път. То и акумулатори няма. Както е тръгнало и ток няма да има “.

Темата със завода за акумулатори, която беше на Политическа партия, изпадна от Плана за възстановяне и резистентност и няма да се осъществя, стана ясно от думите на Асен Василев предходната седмица. Затова очевидно е сензитивна за хората на Промяната.



Под обявата на Лена Бориславова потребитители на обществената мрежа обаче обаче я питат къде са парите за автомагистралите. Ето някои от тях:

Христо Василев: „ Лена, в един от предизборните клипове Асен Василев разгласи, че на година се крадат по 8 милиарда лв., което били 4 автомагистрали. Очевидно визирайки ръководството на ГЕРБ. За интервала на ръководството, в което участвате вие като служебна или постоянна власт, би трябвало да сте събрали над 20 милиарда, които другояче се крадяха, само че при вас не се крадат, а се събират. Сиреч – 10 автомагистрали. Къде са парите, къде са автомагистралите? ".

Георги Насков „ И на дребните деца е ясно как ви направиха политически трупове. Уникални Борисов и Пеевски. Шапка им смъквам. Извъртяха ви с 200 и отивате при Атака, Вътрешна македонска революционна организация и Марешки. Жалко

за очакванията и митингите. Вие сте срам “.

 

 

 

 
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР