Потребители на Туитър обвиниха президента на САЩ Джо Байдън, че

...
Потребители на Туитър обвиниха президента на САЩ Джо Байдън, че
Коментари Харесай

Байдън заспа на конференцията за климата в Глазгоу

Потребители на " Туитър " упрекнаха президента на Съединени американски щати Джо Байдън, че е задремал по време на откриващите съвещания на другояче доста значимата климатична конференция COP26 в шотландския град Глазгоу.

Видеоклип, споделен за първи път от кореспондент на американския вестник " Вашингтон пост ", демонстрира Байдън да слуша оратор, който отбелязва, че международните водачи, събрали се за конференцията, имат " властта да вземат решения и да реализират съглашения, които ще обиден живота на бъдещите генерации ", когато президентът затвори очите си за към 20 секунди .

???? | NEW: Biden falling asleep during Cop speeches

— Politics For All (@PoliticsForAlI)
Тогава асистент се е доближил и е почнал да шепне на Байдън, който обърнал главата си, с цел да изслуша за малко, преди да стартира да слуша речта още един път.

На 78-годишна възраст Байдън е най-възрастният човек, който е бил президент на Съединени американски щати , а здравето и психическата му валидност за тази работа са обект на спекулации от критици, в това число някогашния президент Доналд Тръмп и негови поддръжници.

По време на несполучливата си акция за преизбиране през 2020 година Тръмп постоянно наричаше Байдън " Заспалия Джо " и го обвиняваше, че е изкуфял, базирайки се на неговата понякога прекъсваща тирада, което е артикул на от дълго време документиран проблем със заекване.

И в този случай Тръмп не пропусна да разкритикува Байдън. " Байдън отиде в Европа, казвайки, че световното стопляне е неговият максимален приоритет, и по-късно незабавно заспа, с цел да го види целият свят, на самата конференция. Никой, който има същински възторг и религия в дадена тематика, в никакъв случай няма да заспи ", настоя Тръмп.
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР