Потребители на Huawei от различни части на света докладват, че

...
Потребители на Huawei от различни части на света докладват, че
Коментари Харесай

Реклами започнаха да се появяват по заключените екрани на телефоните Huawei

Потребители на Huawei от разнообразни елементи на света рапортуват, че реклами на уеб страницата за хотелски резервации Booking.com са почнали да се появяват на заключените им екрани.
От Android Police разясняват, че рекламите се появят на телефоните на марката, които употребяват авансово конфигурираното приложение за тапети Magazine Unlock.
Случва се на хора във Англия, Южна Африка, Холандия, Норвегия, Германия, Ирландия и други. По отношение на моделите, отчетите сочат за P30 Pro, P20, P20 Lite, P20 Pro, Mate 20 Pro и Honor 10.



Според Digital Trends, Huawei отхвърля да е зад рекламите. Представител на Honor изяснява, че и от там не пускат рекламите. Обвинява се приложение или услуга от трета страна. Това не звучи правдоподобно, тъй като казусът се появява по едно и също време при доста консуматори и чрез програмен продукт на Huawei. Приложението на Booking.com не може да се упреква, защото множеството от засегнатите не са го инсталирари на телефона си.

Проблемът се взема решение като не се употребява опцията за заключен екран, която е по дифолт. Може да се опита и премахването на изображенията от Magazine Unlock, което също би трябвало да спре появяването на рекламите.

Който и да е отговорен за тази изцепка, тя сигурно идва в ужасяващ миг за Huawei. Те имат задоволително проблеми поради влизането си в черния лист на Съединени американски щати.
Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР