Потребител в Twitter забеляза тревожно и необичайно съвпадение между началните

...
Потребител в Twitter забеляза тревожно и необичайно съвпадение между началните
Коментари Харесай

СЛУЧАЙНОСТ? Зловещо съвпадение свързва световните войни и конфликта в Украйна

Потребител в Twitter видя обезпокоително и извънредно съвпадане сред началните дати на Първата международна война, Втората международна война и началото на съветската инвазия в Украйна, написа indy100.com.

Предприемачът Патрик Бет-Дейвид прегледа 28 юли 1914 година, датата, на която Австро-Унгария афишира война на Сърбия, с което в действителност стартира Първата международна война. Събирайки 7, 28, 19 и 14, резултатът е 68. След това той записва началната дата на Втората международна война, 1 септември 1939 година, което също прави 68, а най-после и оповестяването на войната на президента Владимир Путин на Украйна на 24 февруари 2022 година, където сборът още веднъж е 68.

Осъзнаването на съвпадението провокира потрес у доста консуматори на обществените медии.



„ В остарели времена американците щяха към този момент да са напълнили църквите и да се молят. Числото 68 се употребява 1 път в Библията, а думите царски особи и борба - 68 “, разяснява консуматор. Друг прибавя: „ В математиката 68 е число на Перин. Това е най-голямото известно число, което е общ брой от две елементарни цифри и то по два разнообразни метода: 68 = 7 + 61 = 31 + 37. Светът работи в математически модели. Всичко е математически модели...така че виждам смисъл в това, което споделихте " „...Означава ли нещо? Вероятно не. Но все пак е забавно “, гласи един туит.

Поради естествената податливост на хората да основават тайни теории за исторически събития, ползата към този туит евентуално ще нараства спираловидно. От решаващо значение е да не търсите по-голямо значение в този туит, поучава изданието.

Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР