Потребител на уебсайта Reddit с прякор USDA-approvedshit разказа как е

...
Потребител на уебсайта Reddit с прякор USDA-approvedshit разказа как е
Коментари Харесай

Водач разказа за страховитите и загадъчни неща, които се случват в пещера

Потребител на уеб страницата Reddit с прякор USDA-approvedshit описа по какъв начин е работил като пещерен лидер в продължение на две години, занимавайки се с туристически групи в пещера в Колорадо. През това време мъжът съумя да види доста странни неща, в това число пещерни призраци, оповестяват международните издания.

Много от загадъчните проявления са следени в Пещерата на ветровете в Маниту Спрингс. Според думите на американеца, загадките са почнали по време на образованието му. Следвайки умел лидер, който показвал и разказвал каква би трябвало да е обиколката, в пещерата няколко пъти се появила мистериозна фигура. Тя надниквала от дупки на тавана. Нещо следило деликатно младежите.

Начинаещите водачи били осведомени, че пещерата е толкоз тъмна, че чувството за действителността се изкривява. Видимостта е равна на протегната ръка, а по-късно - мрачевина. Освен това пещерата е толкоз тиха, че може да се чуе пулса.

Пещерата има осветяване и стълби на подобаващи места за туристи. Веднъж американецът забелязал върху парапета сива ръка, която минута по-късно изчезнала.

Друг случай се случил по време на спускането по стълбите. Лъч светлина от фенер на последната стъпка осветил ботуши, които "гледали " лидера. След момент обувките „ си тръгнали “.

Според описа на мъжа, съществува стая, в която доста чиновници усещат нещо: като че ли някой ги дърпа за косата или ги хваща за гърлото. Това надалеч не са всички истории, всеки ден в пещерата се случвало нещо необичайно и мистично.

Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР