Потребител на портала Reddit съобщи, че е имал възможност в

...
Потребител на портала Reddit съобщи, че е имал възможност в
Коментари Харесай

Почти всичко за Samsung Galaxy S9 е вече ясно

Потребител на портала Reddit заяви, че е имал опция в продължение на 20 минути да опитва със личните си ръце смарт телефона Samsung Galaxy S9 с процесор Snapdragon 845 и незабавно показа своите усещания.
Samsung Galaxy S9 още не е публично обявен, само че потребителят отговори на съвсем всички въпроси, заложени от феновете на южнокорейския бранд.

Според тази информация, дизайнът на новия смарт телефон наподобява на външния тип на миналогодишния Galaxy S8, като чувството в ръката е същото. Основната разлика е, че скенерът за пръстови отпечатъци е ситуиран под камерата. Корпусът на телефона в този момент не е гланциран, както бе при неговия предходник, а е непрозрачен. Поставени са два стерео представителя – един на долния край, а другият – над екрана.

Reddit потребителят удостовери за променливата бленда на устройството и че смарт телефонът може да снима 4K@60FPS, 1080p@240FPS и 720p@480FPS видео. Няма да има опция за снимане със скорост 1000 фрагмента в секунда, както се твърдеше по-рано. Ще има и анимирани емотикони за предната камера, които употребяват по-различна технология от iPhone X. Тази технология работи на напълно различен принцип и не е толкоз добра, както технологията на Apple.

Да си напомним, че формалната презентация на новите флагмани чакаме на 25 февруари – т.е., напълно скоро.
Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР