Потребител на мрежата се оплака на ръководството на компанията от

...
Потребител на мрежата се оплака на ръководството на компанията от
Коментари Харесай

Мъж се оплака от колежка със скандален външен вид и получи подкрепа в мрежата

Потребител на мрежата се оплака на управлението на компанията от служителка, чийто необикновен външен тип смята за несъответствуващ за сполучлива работа с клиенти. Той писа за това в Reddit. В мненията множеството хора поддържаха позицията му.

Авторът на обявата под псевдонима BellyJeanWhisperer изясни, че работи с клиенти и постоянно организира срещи в офиса. Според него появяването на една от колежките му се отразява отрицателно на репутацията на компанията. „ Розови и брокатени хайлайтъри, халка на носа, татуировки по цялото тяло от шията и надолу. Тя поставя прекалено много грим “, сподели мъжът.

Според него момичето избира отворени облекла и даже демонстрира корема си, пишат международни медии.

Потребителят акцентира, че след осем месеца работа с това момиче постоянните клиенти почнали да се отнасят по друг метод към компанията. "Леле, вие наемате който ви падне тук ли? ", споделил му един от тях, посещавайки офиса. След това създателят на обявата се обърнал към мениджъра, като предложил да се затегне дрес-кода.

Седмица по-късно потребителят разбра, че опитите за договаряне довели до спор. Тя има намерение да подаде сигнал за дискриминация, в случай че бъде уволнена заради неспазване на разпоредбите. „ Както разбирам, те хем не желаят да я уволняват, хем не биха желали да чуват рецензия от клиенти и да основават такава визия за компанията “, изясни индивидът алтернативата.

В мненията на общността болшинството се застъпи за създателя. Според потребителите спазването на дрес-кода е належащо, с цел да бъдете експерт в своята област. Някои обаче смятаха, че е допустимо да се направи без недоволство. Потребител под псевдонима YFMAS означи, че в случай че „ човек прави добра работа, можете да забравите за татуировките “.

Превод: БЛИЦ
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР